Garažna vrata

garažna vrata

Kvalitetna garažna vrata po ugodni ceni! Naša rolo garažna vrata in sekcijska garažna vrata so izdelana z najsodobnejšo tehnologijo, nudijo varnost in vrhunski design. Privoščite udobje svojemu avtu in sebi!
Ultus d.o.o., Petrovče 50, Petrovče, GSM: 041 790 612

PVC LETVICE IN OSTALO


Plastične ograjne letvice

Letvice za  plastične ograje izgledajo enako kot lesene. Zakaj bi potem zamenjevali les za plastične letvice. 

Za razliko od lesenih desk, ki jih je treba sistematično impregnirati, plastične letvice ne zahtevajo uporabe raznih barv ali lakov za zaščito.  So enostavne za čiščenje in prijazne za okolje. Ta izdelek je v celoti možno reciklirati.  Plastične letvice so namenjeni za dolga leta uporabe.

Plastične letvice

Za pravilno pritrditev letev, uporabite kovice ali vijake (priporočljivo premera 4 do 5 mm).


OGRAJNE LETVICE IN LETVICE ZA TERASE

Letvice Woodplastic

Woodplastic WPC (les in plastika) ograjne plošče ali letvice so zelo odporne in imajo dolgoletno vzdržljivost. Odlikuje jih široka paleta možnosti uporabe.  Ograjne deske se lahko uporablja za ograje ali kot oblogo za ograje in vrata. Prav tako jih je enostavno kombinirati.
Ograje plošče ali letvice so na voljo v sedmih barvah: cedra, teak, merbau, palisander, siva, inox in eben.

PLOŠČE ZA TALNE OBLOGE

PVC talne obloge
 STAR krovne plošče so eden izmed najbolj pogostih prodajnih materialov za talne obloge.  Plošče na krovu STAR so odlična izbira za kritina z bazenom, ker je njegova utorom površina preprečuje zdrs. Plošče so na voljo v sedmih barvah: cedra, teak, merbau, palisander, siva, inox in eben.

Podrobnejše informacije o prodajnem programu PVC letvice in ostalo

E-KATALOG PVC letvice in ostalo